Què és?

Aquest cicle és una mostra a l’aire lliure de pel·lícules que exemplifiquen la desobediència civil en diferents àmbits.

El Cicle neix l’any passat (2012) arrel de la projecció d’Interferències a Can Batlló. En aquella projecció, emmarcada en unes jornades sobre el deute, vam coincidir unxs quantxs ciutadanxs del Prat i vàrem arribar a la conclusió que quelcom així (projeccions i col·loquis sobre temes relacionats amb l’actualitat política, econòmica i social) feia falta al Prat, per tal d’aprendre i compartir nits d’estiu agradables i interessants. Al carrer, sense més pretensions. Així doncs, vam confluir amb diverses perones i col·lectius, i vam posar-nos mans a la obra.

Vam titolar aquell cicle, que va ser un èxit d’assistència i va generar debats fructífers, “Esbudellem el capitalisme”. El nostre objectiu, partint de la base de que el capitalisme és un sistema malalt del qual ens hem de desprendre, era anar desgranant-lo a través de la projecció de pe·lícules i les reflexions que en sorgissin.

Aquest any tornem a la càrrega, però amb la intenció d’oferir formes de resistència davant les injustícies que provoca el sistema, de debatre sobre mètodes de desobediència, sobre la conveniència o no de la violència en la resistència popular, sobre el paper de la societat civil en algunes lluites que s’han portat a terme al llarg de la història, etc.

Estarem l’últim dijous de juny i cada dijous de juliol a partir de les 9 del vespre, a la Plaça Pau Casals del Prat de Llobregat, amb bancs i cadires i una petita barra per poder picar i beure alguna cosa.

Ubicació:

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s